RATIO

Onnistuneen muutosjohtamisen ytimessä kaksi kriittistä menestystekijää: toimiva tarina ja sitä tukeva toteutussuunnitelma sekä henkilöstön sitoutumisen, motivaation ja asenteen varmistaminen. Jos nämä asiat eivät toimi, muutos ei toteudu halutusti ja se maksaa aikaa ja rahaa.

RATIO varmistaa yllä olevat kriittiset menestystekijät käytännössä. Muutosjohtajan oikea käsi.

RATIO ratkaisee muutosjohtamisen vaikeimman haasteen: miten saada henkilöstö nopeasti ja pysyvästi sitoutumaan uuteen asiaan . Tämä tekee RATIOSTA ainutlaatuisen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toimituslaajuus ja hinta

Käyttöönotto on tehty sujuvaksi. Käyttäjä pääsee nopeasti kiinni siihen, mistä on kysymys ja miten RATIO:ssa toimitaan. Asiakas saa RATIO:n (yllä oleva kokonaisuus) käyttöönsä kuudeksi (6) kuukaudeksi. TAKETO+ muutosjohtamisasiantuntijat antavat sovitun määrän käyttöönottokoulutusta ja prosessitukea tänä aikana. Mahdollisesta lisätuesta ja muusta asiantuntijatyöstä laskutetaan erikseen. Ratkaisun hinta on 31 500 euroa + alv.

Miten hyödyt?

RATIO vakioi tavan johtaa ihmisiä muutokseen ja muutoksessa läpi koko organisaation. Saat hämmästyttäviä tuloksia siitä, miten henkilöstösi laittaa parastaan pöytään. Muutos tapahtuu kuin itsestään, koska motivoitunut ihminen on automaattisesti muutoksessa mukana. Voit siis turvallisesti laskea sen varaan, että muutos vakiintuu paljon totuttua nopeammin uudeksi toimintatavaksi. Muutos ja toiminnan uudistaminen on aina investointi; RATIO:n avulla saat nopeutettua takaisinmaksua.

Haluat, että aikaa ja energiaa ei hukkaannu turhiin sitouttamiskeskusteluihin, infotilaisuuksiin ja muuhun viestintään, joissa kerta toisensa jälkeen rummutetaan muutoksen tärkeyttä henkilöstölle. Haluat, että todelliset asiantuntijasi saavat työrauhan, koska he tekevät tuloksen.

Haluat määrätietoisella toiminnalla aidosti integroida muutosjohtamisen ja muutostenhallinnan osaksi organisaatiota ja toimintamalleja niin asenteiden kuin työkalujenkin osalta. RATIO vakio sinulle tämän mahdollisuuden.