RATIO

Onnistuneen muutoksen ytimessä kaksi kriittistä menestystekijää: toimiva yhteinen tarina ja suunnitelma, miten se toteutetaan. Mutta mikään ei liiku oikeaan suuntaan tarpeeksi rivakasti ilman muutoksen tekijöiden sitoutumista, motivaatiota ja asennetta. Jos nämä asiat eivät toimi, muutos ei toteudu halutusti ja se maksaa aikaa ja rahaa. Ikävinä seurauksina tulevat myös ihmisten turhautuminen ja luottamuksen menettäminen. Näiden korjaaminen on tunnetusti erittäin hankala, usein jopa mahdoton tehtävä.

RATIO on muutoksen tekemisen positiivinen kääntöpuoli: se sekä poistaa suurimmat riskit että parantaa tuloksentekokykyä - yhdessa ja samassa paketissa. 

RATIO on oppimisratkaisu ja tietopalvelu. Se kuljettaa käyttäjänsä pelinomaisesti maaliin: vie käyttäjänsä muutoksen mielenmaisemaan ja siitä eteenpäin harjoittelemaan niitä taitoja, joita muutostilanteissa tarvitaan. Mutta RATIO on enemmän: se on myös parviälyä hyödyntävä muutoksen suunnitteluratkaisu, jossa käyttäjät - muutoksen tekijät ovat kuskin paikalla ja tuottavat yhteistyössä muutoksen suunnitelman. Opittuja taitoja sovelletaan välittömästi käytäntöön.

 

RATIO TIETOPALVELU on dataa ja analytiikkaa suurista käyttäjämääristä ja nimenomaan muutoksen herkimmästä vaiheesta, muutostarinan lanseerauksesta ja toimeenpanon projektisuunnittelusta - tietoa ja tuloksia organisaation parviälyn tehokkuudesta. Muutoksesta vastaava saa jatkuvasti ajantasaista tietoa siitä, miten suunnitteluprosessi etenee. RATIO TIETOPALVELU tuottaa ainutlaatuista tietoa organisaation tunnetilasta, kulttuurisesta vireestä ja systeemisestä muutoskyvykkyydestä. 

 

Jo yksi käyttökerta avaa organisaatiollenne täysin uuden ulottuuden ja tavan lähestyä muutoksen tekemistä. Et enää halua palata vanhaan maailmaan! Tarjoamme kilpailukykyloikan, jonka aikana kaikki voittavat ja saavat haluamansa, olit sitten asiantuntija, muutoksesta vastaava projektipäällikkö tai johdon edustaja.

 

Saat kaiken nopeasti käyttöön ja pääset heti toimeen. Kriittiset kehitys- ja muutostarpeenne menevät eteenpäin kuin itsestään. 

 

Vakuutut jo kerralla. Pääset testaamaan matalan kynnyksen periaatteella. Olemme huolehtineet siitä hinnoittelullamme.